torsdag 26 april 2012

Här kollar Soya Lådan som var tom:-)
Här undrar Soya om hon inte kan få lite av mitt eftermiddagsfika

I dag är det dag 58 och skall man se på storleken på Bella så kanske det är bra om dom tittar ut snart så det inte blir så jobbigt för henne.
Bella har insett att promenaderna har hon ingen lust med längre utan tomten går numera alldeles utmärkt att göra ifrån sig på, något hon aldrig gör annars som däremot Soya och Nala inte har några problem alls med.
Soya och Nala får ha husse för sig själva nu på skogspromenaderna och dom springer som tokar båda två, när dom kommer hem brukar Soya ta en titt i lådan från trappstegen för att se om det hänt något hon är väldigt nyfiken och verkar fatta vad som är på G.
Soya var lite stand-in för Bella I den förra kullen då de blivit så stora så Bella tyckte att det fick vara nog och att dom bara var jobbiga.
Min räddande Ängel i nöden just nu är förstås Susanne på Silverklockan’s som går av sitt sista nattpass för ett tag i morgon bitti som jag är evigt tacksam för, så fram till dess får Bella gärna knipa igen.
Susanne du är varmt välkommen till oss, vi väntar på dig både två och fyrbenta:-)
På måndag blir det MR röntgen det blir en utmaning i sig att ta sig dit men skönt att få det gjort är lite ängslig för tunneln bara.

Tack snälla Gunilla (Norrköping) för tulpaner och gulligt kort:-)
Lite bilder på Soya då Bella ligger i hallen och sover:-)
Trevlig Kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar