måndag 8 februari 2010

Helgen

Då var helgen till ända och det är måndag igen.
Den här helgen har våra kompisar från Lennartsfors varit och hälsat på, så trevligt när Lisbeth & Kurt kommer.

Vi käkade skaldjur som värmlänningarna älskar på fredagskvällen och på lördag blev det en långpromenad med hundarna och därefter bastu, superhärligt.

På kvällen när vi ätit en riktig kaloribomb ”mustig fisksoppa” med marulk, havskatt, mycket grädde, smör, vitt vin, basilika och lite grönsaker slängde vi oss i soffan och kollade deltävlingen i Melodifestivalen till Christers stora besvikelse.

När Värmlänningarna åkt hem på förmiddagen på söndag så kom Ingela Bellas uppfödare och Lovisa som har Cello ”Bellas bror” och vi tog en långpromenad i skogarna ända ner till Lärjeån, hundarna var precis tokiga och sprang som galningar överallt.

Det blev en väldigt tröttsam promenad då det var mycket nerför och sedan lika mycket uppför med halka och mycket snö båda vägarna.
Vi var ganska trötta allihop när vi kom tillbaka från promenaden, i alla fall vi tvåbenta.

Väl hemma igen så käkade vi lite, fikade och pratade hundar förstås, dogsen 5 stycken rusade runt och busade med varandra.

I dag ligger tjejerna väldigt lågt dom är jättetrötta och nu måste vi hämta krafter inför Sollentuna utställningen till lördag.

Susanne med Molly & Izzie, Ingela med Moa & Lolly och jag med Bella & Soya drar i väg på fredag middag för att övernatta på Scandic Järva och sedan vidare till Sollentuna Rackethall på lördag morgon där 130 cavalierer är anmälda.
.
Innan dess skall jag på torsdag kväll till västra djursjukhuset på reproduktionsutbildning del 1 ”avelsdjurens sjukdomar” skall bli spännande, men lite mycket nu.

Hoppas på en härlig vecka med uppehåll och solsken:-)

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar