söndag 14 februari 2010

Stockholm

I fredags när klockan var ett bar det i väg till Stockholm med några stopp på vägen förstås för att rasta hundar och fika lite.
Väl i Stockholm skulle vi ta oss till Scandic Järva krog, med en god vägbeskrivning av Anna så hittade vi rätt med en gång.
Kl. var 20:30 när vi checkade in så det var bara att få in hundar och packning på hotellrummet för att sedan ta sig till restaurangen och käka en club sandwich med öl.

Efter en kvällspromenad med hundarna så skulle Susanne bada sina två hundar så sängen blev det inte förrän kl. 12, när vi väl somnat så fick det lilla yrvädret Lolly för sig att det inte var kul att ligga i sängen bredvid matte längre så det var mycket upp och ner mest hela natten:-)

Bella fick sig en spark av matte och hamnade på golvet som då tyckte att det var säkrare hos Susanne som fick besök någon gång vid halv två.

Ja, det blev inte många timmars sömn för halv 6 ringde klockan då var det bara att gå upp och ut med hundarna för att sedan göra sig i ordning för att käka hotellfrukost, det är väl den enda fördelen med övernattning på hotell den goda frukosten som bara står där dukad och klar.

Sedan bar det i väg till Sollentuna och Raketthallen, hade nog förväntat mig lite mer av arrangemanget men när vi väl tagit oss in så var det bara att börja fixa till hundarna.
Hanarna i ena ringen och tikarna i andra så hinna titta på hanar var inte att tänka på.

Izzie fick en etta med en tredje placering och HP, så duktig
Lolly det lilla yrvädret fick en tvåa
Bella och Soya fick en tvåa
Molly och Moa en etta

Men vi har verkligen haft en trevlig helg med en himla massa tjötande precis hela resan, så kul:-)

Tack både Ingela och Susanne för en trevlig helg:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar