söndag 21 mars 2010

Malmö utställning

Då har vi klarat av Malmö utställningen…på fredag eftermiddag så drog Susanne och jag i väg med våra fyra tjejer till Rya gård för övernattning…ett jättemysigt ställe…vi ville ju inte gå upp så tidigt på morgonen för att köra alla milen… det kändes tidigt både för Susanne och mig så detta var ett bättre alternativ.

På kvällen blev det bad av hundar och en stor räkmacka som Christer köpt åt oss på Järkstrand´s och rosévin som Susanne tagit med… ett tips från Erica…ett mycket gott vin:-)

På morgon var det bara att ta sig upp och ut med hundarna i det skitiga vädret som tur va hade det inte börjat regna i alla fall….efter promenaden blev det in i duschen igen för att fixa till tassar och mage.

Efter egen dusch så var det bara att slå sig ner till en fixad frukost utav Susanne… hon e så otroligt snabb på morgonen.
Tack Susanne för fin service på morgonen:-)

Väl i väg till Malmö tyckte vi ändå att vi hade ganska god tid på oss men väl framme fick vi syn på värdens bilkö…..bara att ligga lågt och hänga med i det lösiga tempot…parkeringsplats var ju rena skämtet vi blev bara bortviftade av polisen från mässparkeringen så det fick bli ICA maxi parkeringen…fanns ju inget annat val….valet kostade oss 400:-…. lite surt.

Bella fick en etta i öppen klass kvalité men oplacerad och Soya fick en tvåa i unghundsklass kvalité…Soya trodde jag inte ens skulle gå i ringen efter Sollentuna utställningen då hon blev skiträdd när dom fick på högtalarna med ett tjutande ljud precis när vi var uppe…men hon skötte sig bra.

Susannes Izzie fick en tvåa i juniorklass kvalité och Molly fick en etta i kvalité i samma klass som Bella.

Sen bar det iväg hem till Götet där vi möttes av solsken….skönt eftersom det i princip regnat hela vägen hem.

Trevlig vecka med hopp om våren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar