fredag 8 juni 2012

Jack och uteträning

Malin med Jack

Robert med Jack




Christers söta uppfinning för att valparna skall kunna göra i från sig utan att bli blöta:-)


I går var min systerdotter Malin här med sin kille Robert och deras nya familjemedlem katten Jack och min systerson Stefan som Malin och Robert hämtat upp i Skövde, jättekul när dom kommer och hälsar på.
Katten Jack var ett riktigt charmtroll och jättefin bara 7 månader tror jag det var.
Han kom i bur som tur var för våra tjejer är väl inte överförtjusta i katter men han fick komma ut på vår inglasade altan, Jack är en innekatt som inte var det minsta rädd utan gick snabbt över de 18 kvm som altanen består av sedan blev det en tur med koppel i trädgården.

Christer har börjat ta ut alla valparna regelbundet för att göra sina behov på utsidan och det funkar superbra än så länge inget i deras sovplats efter nattsömnen och endast något enstaka kissande när vi inte varit uppmärksammade på dagen.
Dom får även vara på altanen och leka nu och det är värdens röj där, dom stora tjejerna flyr upp på stolarna när dom är som värst.
Eftersom vi inte ville bryta det mönstret i dag fast det ösregnade så fick Christer åka ut och hämta parasoll och fot så valparna skulle kunna fortsätta att göra sina behov på utsidan utan att bli pissblöta och det är testat och klart, verkar godkänt för valparna gör de dom ska:-)

Christer får springa en hel del nu för det är ju mat fyra ggr per dag och så är de dom stora tjejerna som skall ha mat och som skall ut på sina vanliga rundor och jag är honom evigt tacksam, nu sitter han och kollar fotboll i lugn och ro.


Trevlig helg och lycka till i Vänersborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar