onsdag 25 augusti 2010

Hem till lägenheten



I går åkte vi hem för att bada hundar och träffa svärmor, Ann-Marie tycker att valparna är så fina och hon har alltid gillat Bella & Soya.

En stor omställning igen att komma till lägenheten där det inte är lika kul som att springa som man vill i husvagn, tält och på uteplats.

Men hem måste vi åka med jämna mellanrum så att Nala vet att det finns ett hem till där vi skall vara mesta tiden på vintern.
Men inga olyckor inne i alla fall som tur var för det kan ju hända när man byter miljö.

Först blev det tvätt utav våra stora och därefter Bello och sist lilla Nala, Bello blev väl omhändertagen av svärmor efter badet som gnuggade Bello torr med en handuk.
Bello somnade hos Ann-Marie, han hade det så mysigt efter badet som var både skönt och otäckt.

Det var första gången som valparna fick duscha tidigare har jag kört bad i diskhon som är en sådan där gammaldags stor diskho, den här gången tänkte jag att det blir lättare att skölja rent valparna i duschen.

På eftermiddagen när vi kommit tillbaka blev det kloklipp av hela gänget som var så trötta.
Bilturen gick jättebra den med, det är så skönt att ingen mår dåligt av att åka bil för det blir det ju lite när man skall i väg på utställning .

Koppelträning har vi kört vid några tillfällen som inte alls är något kul, Nala går inte en meter bara sätter sig ner och kollar på mig som om jag inte är riktigt klok.
Släpper jag ner kopplet på marken så går det något bättre men med lite mer träning så skall väl även det här gå bra.
Så här skönt kan man ha det när det ösregnar och leklusten har tagit slut, på kortet är vi i husvagnen.
Ha de gott!
Vi får hoppas på en bättre helg efter det här eviga regnandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar