måndag 3 maj 2010

Lisbeth & Kurt

Den här helgen har varit helt fantastisk, härligt & roligt sällskap, goa promenader och go mat.
I fredags morse vaknade vi av att Lisbeth skulle till jobbet för ett pass på fem timmar, de va ut med dogsen inte speciellt jobbigt bara att sätta på sig tröja över nattsärken och dra upp i skogen….hundarna sprang som galningar:-)

Sen blev det en go kopp kaffe på trappan och därefter frukost.
Tjejerna har sprungit ut ur den ena dörren och kommit in genom den andra, en sådan frihet att kunna röra sig fritt ute på backarna.

Lite senare på dagen mötte jag upp Lisbeth i Årjäng så vi kunde gå och titta lite inne på Stuket som har mycket fina kläder, lite konstigt att åka till Årjäng för att få tag på kläder när man har alla butiker i Götet att välja på.

På lördag hade vi bestämt att vi skulle ta med engångsgrill på skogspromenaden för att gå ner till sjön och grilla korv, det regnade när vi gick men skam den som ger sig.
I slutet av promenaden när vi började närma oss vattnet tyckte gubbarna att vi skulle nog hålla oss inne i skogen för där blåste inte lika mycket….men envetna som vi är båda två fick vi med gubbarna ner till sjökanten….vi ångrade oss allt lite men det kunde vi ju inte säga till dom så vi fick sitta där i snålblåsten och äta korv, brrrr .

På kvällen åt vi rådjurslår med hasselbackpotatis och en ljuvlig kantarellsås….å så lite rött vin förstås.
”Peter” sonen i huset kom på besök med sin trevliga tjej Hannah som båda bor i Norge annars, vi hade en mycket trevligt kväll.
Hundarna har blivit ordentligt ompysslade hela helgen för den här familjen älskar verkligen djur.

Tack Lisbeth & Kurt för en fantastisk helg!
Bilder finns på http://stars.stjarnkristallens.se/#16.0

Trevlig vecka!

1 kommentar:

  1. Gud så underbart ställe att bo på vilken livskvalite=)
    Förstår att vovvarna hade det bra där=)

    kram Ingela

    SvaraRadera